24 December, 2003 - Tel Je Zegeningen


 

Lezers attentie: Als u een fout vindt, adviseer ons alstublieft via e-mail , zodat we het kunnen corrigeren.  Wij gebruiken geen officiele vertalers of redacteurs, en het is mogelijk dat iets aan onze aandacht ontsnapt is.
George Barnard


 

Idaho, V S van A, 22 December, 2003

Machiventa Spreekt.
Onderwerp: "Tel Je Zegeningen."

Ontvangen door Sandy Montee.

Machiventa: "Dit is Machiventa, en ik groet jullie allen. Het is op jullie wereld weer de tijd voor Kerstmis, en een tijd om jullie zegeningen te tellen.

"Jullie hebben allemaal veel zegeningen te overdenken, en het eerste op de lijst is dat jullie een kans gegeven werd om in deze tijd je leven op deze aarde door te brengen, met grote mogelijkheden van vooruitgang op deze planeet. Inderdaad zijn er veel, zeer veel alsnog ‘ongeboren geesten’ die niet de eer zullen ontvangen om een vooraanstaande plaats in te nemen in het maken van geestelijke geschiedenis, terweil deze gelegenheid binnen jullie bereik is geplaatst in deze zo belangrijke en doorslag gevende tijd.

"Ontelbare persoonlijkheden op aarde hebben nu een kans om zichzelf zover te ontwikkelen dat ze met hun Geest Gidsen kunnen spreken, en advies krijgen van hun Persoonlijke Onderwijzers, raad kunnen plegen met verschillende Hemelse Autoriteiten, en hiermee een gigantische stap voorwaarts kunnen maken in hun persoonlijk geestelijk streven.

"Vergelijk deze mogelijkheden welke jullie gegeven zijn met het gebruikmaken van ‘hemels onderwijs’ tot het noodlot van zovelen die door het leven zullen gaan zonder te weten dat er een God is, en dus de dood zien als een te laat zijnde, maar welkom einde van een rampzalig leven.

"Het doel van hun leven is verborgen in het ‘duister van onwetendheid’ en in de ‘schaduwen van onschuld,’ terwijl de meerderheid van jullie die deze woorden horen zich in het glorieuze ‘licht en warmte’ kunnen koesteren vanwege de kennis van je Hemelse Vader.

"Verbeeld je een ogenblik voor hoe het zou zijn om geen tehuis te hebben, niemand om van te houden, en geen eens een paar schoenen aan de voeten. Vele zulke ongelukkigen wonen in je eigen stad, en zij hebben hun omstandigheden niet gekozen.

"
De lessen in hun leven zijn hard, vergeleken bij die van de gelukkigen.

"Wanneer je je eigen zegeningen overweegt, en je omstandigheden vergelijkt met deze ontelbare anderen die weinig hebben, dan zal het gemakkelijker voor je zijn om iets te vinden om met je broeders en zusters te delen. Probeer naar hen uit te reiken met een daad van vriendelijkheid, en je zult nog meer gezegend zijn.

"Ja, het tellen van zulke zegeningen is een van de grootste geheimen van geluk. En ik wens voor jullie om in dit seizoen van de Kerst veel geluk te ervaren.

"Dit is Machiventa."

(Vertaald uit Engels door Jitsche Ausma)

 

© The 11:11 Progress Group.
Altijd in dienst van Michael.

11:11 Angels

 

Terug