Omkijken Naar Ons

Van het bureau van George Barnard – 21 Juni, 2002.

Vorig weekeind, namen Sandy Montee en ik een paar vrienden mee naar de Coeur d’Alene, Idaho vergadering, welke plaats vond ten huize van Rick en Barbara Giles.  Gedurende de zitting was er een vreemde visioen, van wat leek op een gigantische bloesem van een zonnebloem.  Eenmaal eerder, gedurende een gesprek met Machiventa in de vroege morgenuren, had ik zoiets gezien dat op een reusachtige zaadbloem leek.  Ik kon er maar niet achter komen wat het was.  Zover ik weet, bestaat er geen zonnebloem met een lange witten bloembladen, en gerijpte zwarte of houtskool kleurige zaden.

Maar bij deze gelegenheid concentreerde ik mij hevig op een van de honderden zaden in het hart van de bloem, en bepaalde dat ze midden-blauw en vleeskleurige zaden waren. Dan realiseerde ik mij, dat ik een glimlachend gezicht zag.  Maar nee, het was een zee van glimlachende gezichten die naar ons stervelingen terug keken.  Ze hadden een cirkel gevormd en de witte bloembladen, zo perfect ge-arrangeerd rondom het zaad centrum, waren de Bestemmings Bewaarders.

Terwijl ik me nog steeds af en toe moet inspannen om het gehoors gezichtspunt van de Universum Weerspiegeling beter te begrijpen, het aanschouwelijke gezichtspunt verbaast me steeds vele malen. 

Vorige week Woensdag hadden wij visite van leden van de Coeur d’Alene groep, en ik verhaalde wat ik een paar dagen van te voren had gezien.  Een bezoeker sprong verblijd op en zei: "Hoera1  Dat heb ik ook gezien!"

Maak klaar, planeet Urantia. De circuien worden opnieuw tot stand gebracht en bekrachtigd op dit moment, terwijl je deze notitie leest van…

*
De 11:11 Groep.
11:11 Angels

Vertaald uit Engels door Jitsche Ausma.


 
 
Terug